Michielde Krans

Mijn naam is Michielde Krans.
Ik heb 25 jaar gewerkt als lerares lichamelijke opvoeding in het Internationale Onderwijs daarnaast ben ik als psychomotore therapeut werkzaam geweest in een verslavingskliniek tevens heb ik als yoga lerares, docenten begeleid in relatie tot anti-stress therapie.
Sedert 1992 heb ik een praktijk in Son als psychosynthese- spiritueel therapeut & lichaamsgerichte therapeut.
Het is mijn passie om lichamelijke en geestelijke kwaliteiten over te dragen door middel van een fysiek & spiritueel diepteproces.
Mijn specialisatie is anti-stress therapie in relatie tot een burn out waardoor er snel inzicht, ontspanning & energieverbetering optreed.
Tevens geef ik communicatietraining en coach ik vastgelopen relaties.

Opleidingen
– Certificering op het gebied van psychische achtergronden van psychomatsiche klachten aan de Academie voor natuurgeneeskunde.
– Vijfjarige opleiding Psychosynthese therapeut/spiritueel therapeut aan het Nederlands Instituut voor Psychosynthese (Lid VPN) te Amsterdam en Utrecht.
– Opleiding Hatha Yoga Docent (Lid van HYVN)
– Opleiding Academie lichamelijke opvoeding.
– HBO opleiding Communicatiekunde.
Werkervaring
– 25 jaar lesgegeven aan de Internationale School als Physical Education Teacher.
– Als psychomotore therapeut gewerkt in een verslavingskliniek.
– Als yoga lerares docenten en verpleegstersgroepen begeleid.
– In 1992 heb ik de ‘Stichting Bewegen is Gezond’ opgericht in Son en Breugel, die de mogelijkheid biedt aan mensen om onbelast te kunnen bewegen en ontspannen. Deze stichting bestaat nog steeds onder de naam BSB en heb ik tien jaar gesuperviseerd en begeleid.
– Sedert 1992 een zelfstandig praktijk in Son en Breugel als holistisch therapeut.

Terug

 

Scan0007